Microsoft heeft Infield ICT de ‘Cloud Platform Gold Competentie’ toegewezen

18 januari 2022

Het nieuwe jaar is goed begonnen voor Infield ICT met een extra Gold Partnership status. Dat is de derde ‘Gold’ competentie van Infield ICT naast ‘Application Integration’ en ‘Datacenter’.

Microsoft heeft ons de ‘Cloud Platform Gold Competentie’ toegewezen op basis van onze prestaties van het afgelopen jaar. En daar zijn we natuurlijk trots op! Hiermee wordt namelijk bevestigd door Microsoft dat wij bewezen in staat zijn om onze klanten te helpen met de transitie naar Azure en het juist inzetten van Azure diensten Managed Services en applicaties.

 

Of, zoals Microsoft het zelf zegt: ‘it highlights our organization’s technical capabilities in deploying, migrating, and maintaining cloud applications and services on Microsoft Azure, helping our customers make use of secure, scalable, and reliable cloud solutions.’

 

Klinkt heel mooi, maar dit betekent gewoon dat we goed zijn in wat we doen en dat we ons als betrouwbare kennispartij inzetten voor onze klanten en partners.

 

Ook samen met ons de cloud in?

 

Neem contact met ons op voor meer informatie via de website, via info@infield-ict.nl of bel 088-INFIELD. We helpen je graag!

 

#cloud #azure #managedservices #cloudsecurity  #cloudengineer #goldpartner