Managed (Hybrid) Infrastructure

Managed Hybrid Infrastructure

Niet alles draait of kan draaien in de Cloud. Er zijn nog veel goede redenen om infrastructuur wel helemaal of gedeeltelijk op eigen locatie (on premise) te hosten.
Dat kan te maken hebben met kosten, vertrouwelijkheid, complexiteit of technische eisen. Ook daar bieden we met onze managed service een oplossing en kunnen helpen om enerzijds de beheerlast te verlichten en anderzijds wel degelijk stappen vooruit te maken richting een hybride omgeving. Denk hierbij aan een situatie waarin de business lokaal blijft draaien maar wel zoveel mogelijk management overheid als een service uit de Cloud wordt afgenomen (als SaaS oftewel Software-as-a-Service). Dat is het hybride scenario.
Voor de bouwblokken die achterblijven op locatie mikken we dan op standaardisatie en eenvoud. Het volledig gebruiken van de mogelijkheden van een platform of een softwarepakket zorgt voor vereenvoudiging (minder producten) en kostenbesparing (minder licenties en onderhoud).

icon

Managed platform as a Service (IaaS lokaal)

Deze dienst leveren we graag door de inzet van een Nutanix HyperConverged Infrastructure (HCI). Wij leveren de hele omgeving als een werkend platform op en beheren het voor je. De virtuele server- of werkplekomgeving (VDI of SBC, Microsoft, VMware Horizon of Citrix) kan hierop draaien. De cloud in je eigen datacenter dus!
icon

Beheer-as-a-Service

In bestaande omgevingen waarbij het beheerteam vastloopt door kennis-, tijd- of capaciteitsgebrek leveren we graag extra ondersteuning door (delen van) de infra over te nemen zodat er weer tijd en rust komt. Denk hierbij aan de infra- en virtualisatielagen, back-up & recovery, security, endpoint protection etc. Wij zorgen dat alle lampjes groen zijn zodat je eigen team tijd krijgt om de business te ondersteunen en meerwaarde te leveren.
icon

Modern Workspace

Een moderne werkplek waarbij alle management en updates vanuit de Cloud worden uitgevoerd, email en teams standaard gewoon goed werken, beveiliging is gegarandeerd met policies en de business applicaties naar behoefte worden geïnstalleerd. Dat is de Modern Workspace. Geen eigen infra meer nodig om mail, patchmanagement, software distributie en beveiliging te beheren voor je werkplekken. Eventueel aangevuld met onze extra beveiligingsopties die volledig integreren.
icon

Moderne toolset

Wij hebben in onze gereedschapskist een aantal oplossingen geselecteerd die helemaal op elkaar aansluiten en daarmee een vereenvoudigde omgeving opleveren die door standaardisatie ook beter te beheren is. En dat beheren doen we na implementatie natuurlijk ook graag. Inclusief continuous improvement oftewel het constant bijblijven en verbeteren.

Voordelen van Managed (Hybrid) Infrastructure

  • Direct geholpen met beheer van de bestaande omgeving
  • Meer tijd vrij voor de applicaties waar het allemaal om draait
  • Beveiliging, lifecycle management en incident beheer professioneel belegd
  • Continue verbetering houdt iedereen scherp en de omgeving up-to-date
  • Service zonder kleine lettertjes
  • Veiligheid op optimalisatie door standaardisatie
  • Onze specialisten als verlengstuk van je interne organisatie

Producten waar we mee werken (gereedschapskist)

icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Marc Been
Teamleider automatisering
Baanbrekers

“De experts van Infield ICT zorgen er mee voor dat alles bij ons blijft draaien, elke dag opnieuw. Als we gespecialiseerd advies of extra ondersteuning nodig hebben, kunnen we steeds bij hen aankloppen. Dat doen we ook als we een probleem niet meteen zelf opgelost krijgen. En wat mij daarbij telkens weer treft: dan schakelen zij heel snel. En dan schakelen ze ook allemaal, als dat nodig is.

Kortom: bij Infield ICT tel je echt als klant. Als ik punten moest toekennen voor de kwaliteit van hun dienstverlening en het succes van onze samenwerking, dan kregen zij meteen, zonder aarzelen, een negen op tien. En dat is dik verdiend!”

Industrie: Sociaal
Elmer Kwidama
Manager ICT & Informatiemanagement
Curaçao Medical Center

“CMC is een volledig gedigitaliseerd ziekenhuis waarbij de IT-afdeling verschillende uitdagingen heeft. Een ervan is het introduceren en beheren van een aangepaste digitale werkwijze op de werkvloer. Vanaf het eerste moment heeft Infield ICT ons hierbij professionele ondersteuning op maat geboden. Door de jaren heen heeft de toegankelijke samenwerking met Infield ICT gezorgd voor de nodige groei binnen de IT-afdeling in de vorm van kennis en kunde. Mede hierdoor is de IT-afdeling van CMC gevormd tot een nog stabielere factor binnen de gehele organisatie.”

Industrie: Zorg

Klanten waar wij voor werken

Onderstaand enkele klanten die zeer tevreden zijn over onze ICT-dienstverlening. Neem gerust contact met ons op voor een referentiegesprek!

Logo Curaçao Medical Center
marsch_kruzerbrink
bevolkingsonderzoeknederland_logo
Logo baanbrekers
backupnedliogo
pluimen logo

Ben je op zoek naar een partner die meedenkt? Wij maken IT voorspelbaar door vast te houden aan het model en zo de continue verbetering meetbaar (en dus voorspelbaar) te maken. Onze specialisten die bouwen beheren ook jouw project, dus kennis en eigenaarschap van de omgeving is vanaf dag 1 geborgd. Door de uniforme manier van werken en opleveren ontstaat een consistente omgeving inclusief documentatie. Instappen kan ook op elk punt of fase in de cyclus, dus heb je een project waar je vragen over hebt? Neem dan contact met ons op, we denken graag mee.
Neem contact op

Kom in contact met ons

Vul het formulier in met uw vraag en laat ons contact met u opnemen. Of bel ons op 088-INFIELD om nog sneller te zijn.