Over ons en onze ambitie

Infield ICT: wij zijn jouw ICT Cloud Expert

Ingewikkelde SLA’s? Daar geloven we niet in. Uurtje factuurtje al evenmin. De tevredenheid van onze klanten, dat is waar het bij Infield ICT om draait. We bieden oplossingen die mensen vooruit helpen in hun baan. Dat is waar we het voor doen: werkende ICT-oplossingen bieden aan kleine en middelgrote organisaties.

Infield ICT staat voor kwaliteit. Dat is ook waar onze naam naar verwijst. ‘Infield’ is een term uit de honkbalsport: bij uitstek de sport waarin je als team samenwerkt, maar waarin iedere speler ook kan uitblinken met zijn of haar individuele kwaliteiten. Die ingesteldheid maakt ons slagvaardig! We onderscheiden ons daarbij op prijs én kwaliteit. Het is onze missie om ICT-dienstverlening transparanter te maken. ICT is heus niet zo moeilijk, zolang je het maar goed aanpakt.

Je vindt dat niet de klassieke aanpak van een ICT-dienstverlener? Dat klopt helemaal. Infield ICT is dan ook helemaal niet klassiek. We omschrijven ons als jouw ICT Cloud Expert. Bij alles wat we doen komt er een stukje cloud kijken. In ons geval is dat Microsoft Azure. We zijn dé Azure ICT-partner van Nederland. Als uitvoerende experts dragen we met trots de titel van Azure Gold Partner.

Alles kan beter, altijd!

Of het nu voor een medisch centrum of een ander type bedrijf is, de rol van Infield ICT is altijd die van betrouwbare partner en adviseur. We houden het helder en eenvoudig. Eerst bekijken we wat je nodig hebt en werken we een oplossing voor je uit. Daarna maken we uiteraard goede afspraken, maar niet nadat we hebben aangetoond wat onze experten voor jou kunnen betekenen. Zo werken we altijd: met een oplossing die op jouw tevredenheid is gericht.

Managed services

Het aanbod dat we met Infield ICT hebben uitgebouwd, is heel breed. Van de oplossing van één concreet probleem, tot het beheer van jouw complete ICT-omgeving: servers, storage, netwerk, werkplekken, noem maar op. Continuous improvement staat daarbij voorop.

Stap voor stap tillen we alles naar een hoger niveau. Ontzorging staat daarbij centraal. Terwijl wij met onze managed services het beheer van jouw ICT-omgeving in handen nemen, kan jouw organisatie voluit focussen op innovatie: op de dingen die op de vloer het verschil maken.

Cloud services

Ons aanbod werkt on-premise, maar ook in de cloud. Meer nog: we helpen bedrijven bij hun transitie naar de cloud. Als Azure Gold Partner focussen we daarbij op de geautomatiseerde uitrol van security, governance en connectiviteit. Is de transitie afgerond, dan bieden we verdere ondersteuning via onze managed services.

Tevreden klanten

Tevreden klanten, daar doen we het voor. Eén van die klanten is Curaçao Medical Center, het gloednieuwe ziekenhuis in Willemstad. We bouwden de complete ICT-infrastructuur van het ziekenhuis (servers, storage, netwerk, werkplekken) en beheren de omgeving vanop afstand via managed services. Zo bieden we het ziekenhuis een performante, betrouwbare en veilige ICT-omgeving, waardoor de zorgverleners zich voluit kunnen focussen op de patiënt.

Nog een mooi voorbeeld van een tevreden klant is CPMFactory, een specialist in de ontwikkeling van software voor corporate performance management, business intelligence en forecasting. We hebben CPMFactory van managed hosting naar Azure Cloud gemigreerd en staan de klok rond in voor het beheer, de beveiliging en de monitoring van hun snel groeiende applicatieplatform. Onze aanpak zorgt ervoor dat de IT-infrastructuur perfect meegroeit met het bedrijf, terwijl CPMFactory zich voluit op de ontwikkeling van zijn software kan focussen.

Veilige en betrouwbare ICT voor de zorg

De afgelopen jaren hebben we een uitgebreide expertise opgebouwd in de zorg, met name bij middelgrote, regionale medische centra. Daardoor begrijpen we beter dan wie ook hoe de zorg werkt, en vooral, hoe belangrijk het is dat de artsen, het zorgpersoneel en de administratieve medewerkers op een performante, veilige en beschikbare ICT-omgeving kunnen rekenen.

 

 

Dit zijn de mensen achter Infield ICT

Michael Akkermans

Engineer Open Source

Ik ben die IT-guy die het allemaal leuk vind. Mijn achtergrond is vooral Linux maar tegenwoordig ben ik ook in het Windows landschap actief. Troubleshooten vind ik het leukste om te doen. Ik ben altijd erg nieuwsgierig en wil zaken doorgronden. Ik verkies de rootcause vinden en oplossen boven de workaround. In mijn vrije tijd heeft sport en vooral hardlopen mijn aandacht. Je vind me dan ook regelmatig in de bergen, het bos, verlaten paden, diep in de natuur en altijd op avontuur.

Doron Ammerdorffer

Cloud Engineer

In mijn bijna dertienjarige loopbaan als (senior) system engineer en infrastructuur-consultant heb ik diverse organisaties ondersteund met advies-, implementatie- en migratietrajecten van grotendeels gevirtualiseerde infrastructuren on-premises en in de cloud. Mijn focus ligt op IT-infrastructuur, gebaseerd op VMware ESX, Microsoft Office 365 (Exchange), Azure, Fortinet security appliances, Nutanix HCI en andere oplossingen. Bij Infield ICT ben ik verantwoordelijk voor het realiseren van de IT-omgevingen van onze klanten. Vanuit mijn adviserende rol bied ik helderheid in complexe infrastructuren en houd ik te allen tijde zicht op het totaalplaatje. De motivatie om de nieuwste technologische ontwikkelingen te blijven volgen helpt mij om het gesprek met de klant aan te gaan. Zo bied ik de klant een meerwaarde, als partner van eenvoudig begrijpbare, maar technisch complexe infrastructuren.

Bjorn Bats

Cloud Architect en Security Specialist

Ik noem mijzelf een Cloud Architect met hands-on ervaring. Mijn specialisatie op dit moment is opgedaan binnen Microsoft Azure. Daarnaast ben ik zeer doelgericht en pragmatisch ingesteld. Ik weet vaak op een doortastende, persoonlijke manier strategie en operatie aan elkaar te verbinden.

Thomas Faddegon

Managed Services Lead

Wat ik leuk vind aan werken in de IT is het verbeteren van bestaande oplossingen en troubleshooten van zaken die helemaal niet of nog niet goed werken. Ik probeer altijd logisch na te blijven denken, ik ben gemotiveerd, ik werk zorgvuldig, heb oog voor detail en houd niet van open eindjes. Of het nu gaat om cloud, besturingssystemen, (client-) applicaties, storage, networking, security of virtualisatie. Ik denk en werk graag mee aan de oplossing!

Marc van Gorp

Automation Developer

Marc ondersteund de klant graag met het realiseren van zijn behoefte. Door verder te kijken dan de vraag en gebruik te maken van zijn team automatiseert Marc de Azure cloud behoefte van de klant. Met een pragmatische insteek levert hij een Minimal Viable Product (MVP) die gaandeweg de product life cycle evolueert in een agile manier van werken. Met de geleverde resultaten faciliteert hij de klant opdat deze kan focussen op zijn/haar core business.

Martijn Stuart

(Project-)Manager en Cloud Architect

Ik ben een ervaren (project-)manager en infrastructuurarchitect met meer dan twintig jaar ervaring in ICT, variërend van werkplekbeheer en architectuur tot projectleiding en productmanagement. Ik ben pragmatisch zonder de details en de menselijke kant uit het oog te verliezen en ik houd niet van moeilijk doen als het makkelijk is. Koffie zwart graag! Met humor en een rugzak gevuld met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring ben ik eigenlijk overal op mijn plaats. En natuurlijk wordt de ervaring ondersteund met diverse certificeringen in zowel techniek als processen en frameworks.

Joe Tahsin

Cloud Consultant

Ik ben zeer gedreven in mijn vak die ik met passie en enthousiasme uitoefen en ook uitdraag. Ik stap dan ook graag in "het onbekende" en duik dan ook in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Cloud & Automation. Stil staan kan ik niet, omdat ik altijd een bezige bij wil zijn. Natuurlijk zijn er momenten voor rust om even m'n hoofd weer leeg te maken, hou me dan bezig met mijn passie voor muziek, even jammen met wat vrienden, ik speel basgitaar en the keys. Ik laat me graag uitdagen in m'n vak gebied en ga dan ook graag de discussie aan. Mijn favoriete quote die een wijs man mij ooit heeft verteld; “Alles is mogelijk, zeker als je jezelf fundamenteel maakt”.

Wout Ter Beek

Cloud Consultant

In 2003 ben ik tijdens een uitwisselingsjaar in Canada in aanraking gekomen met Visual basic 6. Deze ervaring opende de deur naar de functie software ontwikkelaar die ik vanaf 2012 heb vervult. vanuit deze achtergrond ben ik in 2016 in aanraking gekomen met "devops" en daarmee ook met Azure, met in het bijzonder Azure Kubernetes Services.

Met mijn ervaring in Azure en mijn achtergrond als programmeur wil, en kan ik de klant voorzien van een doordacht en goed advies zodat het applicatie landschap gebruik maakt van de juiste componenten beschikbaar binnen Azure.

Rachelle Beijers

Office Manager

Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de accountancy heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Programmeren laat ik aan mijn collega’s over, maar binnen Infield ICT zorg ik voor de financiële administratie en alles wat daarmee samenhangt. Prakkiseren is mijn ding dus daarmee kan ik ook de directie ontzorgen. Altijd vrolijk (behalve vroeg in de ochtend) houd ik de sfeer op kantoor goed met gezellige klets en een gezonde portie sarcasme.

Kom in contact met ons

Vul het formulier in met uw vraag en laat ons contact met u opnemen. Of bel ons op 088-INFIELD om nog sneller te zijn.