Over ons en onze ambitie

Infield ICT bewijst keer op keer dat we onderscheiden op prijs en kwaliteit. Wij zijn dan ook op een missie om IT-dienstverlening transparanter te maken. IT is niet zo moeilijk, als u het maar goed aanpakt. Dat doen wij door ons intern anders te organiseren en duidelijke principes toe te passen. We houden de lange termijn in het oog, voor onze oplossingen en voor onze relaties. Infrastructuur is niet vluchtig, maar zorgvuldig. Het gaat namelijk om mensen en in ons geval om teams, die samen werken en bijdragen aan het geheel. Niemand weet alles, maar met zijn allen komen we een heel eind!

Weten wat onze ambitie is?

Wij worden de beste IT-dienstverlener van Nederland!

En wie bepaalt dat dan? Onze klanten én onze medewerkers!

 

De naam ‘Infield’ komt uit de honkbalwereld.
Honkbal is bij uitstek de teamsport waar individuele kwaliteiten van een speler het hele team ten goede komen.
En dat is ook precies hoe wij werken en denken.

Dit zijn de mensen achter Infield ICT

Bjorn Bats

Cloud Architect en Security Specialist

Ik noem mijzelf een Cloud Architect met hands-on ervaring. Mijn specialisatie op dit moment is opgedaan binnen Microsoft Azure. Daarnaast ben ik zeer doelgericht en pragmatisch ingesteld. Ik weet vaak op een doortastende, persoonlijke manier strategie en operatie aan elkaar te verbinden.

Martijn Stuart

(Project-)Manager en Cloud Architect

Ik ben een ervaren (project-)manager en infrastructuurarchitect met meer dan twintig jaar ervaring in ICT, variërend van werkplekbeheer en architectuur tot projectleiding en productmanagement. Ik ben pragmatisch zonder de details en de menselijke kant uit het oog te verliezen en ik houd niet van moeilijk doen als het makkelijk is. Koffie zwart graag! Met humor en een rugzak gevuld met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring ben ik eigenlijk overal op mijn plaats. En natuurlijk wordt de ervaring ondersteund met diverse certificeringen in zowel techniek als processen en frameworks.

Arjen van Tol

Cloud Architect

Ik ben hands-on IT-infra-architect met een specialistische achtergrond en ik doe ook graag ‘ops’ op het gebied van Linux en AWS. Ik blijf in een crisis de situatie meester en ben een vooruitziende planner. Ik ben een realist, pas me gemakkelijk aan en ik ga graag pragmatisch te werk. Ik ben openhartig en ik geniet van een uitdaging en het systematisch oplossen van problemen.

Arjan Kooij

Cloud Architect

Ik ben een pragmatisch ingestelde Cloud Architect met een specialisatie op Microsoft Azure. Ik kan op zowel technisch, organisatorisch als politiek vlak acteren. Ik beschik over een doortastende persoonlijkheid, ben toegankelijk en stel me altijd positief, maar wel kritisch op. Ik heb een blijvende liefde voor technologie en leg snel verbanden tussen de mogelijkheden die deze technologie kan bieden om tot passende oplossingen te komen.

Michiel Verstoep

Senior Infrastructure Engineer

In mijn enthousiaste vijftienjarige IT-loopbaan heb ik diverse projecten en omgevingen mogen meemaken. Uiteenlopend van het uitfaseren van een complete operationele IT-omgeving tot het opbouwen van de IT-omgeving voor een compleet nieuw ziekenhuis op Curaçao. Naast IT-projecten heb ik ook andere interesses die een raakvlak hebben met IT, zoals robotics.

Thomas Faddegon

Managed Services Lead

Wat ik leuk vind aan werken in de IT is het verbeteren van bestaande oplossingen en troubleshooten van zaken die helemaal niet of nog niet goed werken. Ik probeer altijd logisch na te blijven denken, ik ben gemotiveerd, ik werk zorgvuldig, heb oog voor detail en houd niet van open eindjes. Of het nu gaat om cloud, besturingssystemen, (client-) applicaties, storage, networking, security of virtualisatie. Ik denk en werk graag mee aan de oplossing!

Mohamed Amine el Rahaui

Junior Engineer

IT gaat voor mij alle kanten op, enerzijds omdat ik erg leergierig ben en anderzijds omdat ik het simpelweg leuk vind! Het beste resultaat bereikt men met veel kennis en best-practice. Daarvoor zet ik dan ook mijn sociale vaardigheden in om het beste uit mijn werk te halen. Service- en kennisgericht opereren is mijn manier om het beste resultaat voor iedereen neer te zetten in alle vraagstukken en projecten. Van Windows-beheer tot projectmanagement: ik probeer mezelf altijd nuttig en vaardig te maken om veel waarde te leveren, waar ik ook ben.

Philo Sluijsmans

Senior Engineer Open Source

Ik ben al meer dan 20 jaar actief in de Linux- en Unix-wereld, voornamelijk in het bank- en verzekeringswezen, maar zeker ook binnen de techbranche en de medische branche. Zaken zoals automatisering (Terraform, Ansible), migraties (onder andere cloud) en het opzetten van Linux-afdelingen zijn de hoofdmoot van mijn werkzaamheden. Dit alles doe ik vanuit de techniek gedreven, met rollen als Linux Lead, Product Owner Linux, Domain Architect Linux en Technisch Specialist Linux. Ik heb een open, rechtdoorzee-persoonlijkheid en ik houd van aanpakken en doorpakken, waarbij ik kennisoverdracht centraal vind staan. Ik bouw namelijk niet alleen een stukje technologie, maar het is ook belangrijk dat mijn collega's deze werkzaamheden moeten kunnen doorpakken in de toekomst.

Doron Ammerdorffer

Cloud Engineer

In mijn bijna dertienjarige loopbaan als (senior) system engineer en infrastructuur-consultant heb ik diverse organisaties ondersteund met advies-, implementatie- en migratietrajecten van grotendeels gevirtualiseeerde infrastructuren on-premise en in de cloud. Mijn focus ligt op IT-infrastructuur, gebaseerd op VMware ESX, Microsoft Office 365 (Exchange), Azure, Fortinet security appliances, Nutanix HCI en andere oplossingen. Bij Infield ICT ben ik verantwoordelijk voor het realiseren van de IT-omgevingen van onze klanten. Vanuit mijn adviserende rol bied ik helderheid in complexe infrastructuren en houd ik te allen tijde zicht op het totaalplaatje. De motivatie om de nieuwste technologische ontwikkelingen te blijven volgen helpt mij om het gesprek met de klant aan te gaan. Zo bied ik de klant een meerwaarde, als partner van eenvoudig begrijpbare, maar technisch complexe infrastructuren.

Alireza Vahdad

Security Specialist

My journey at Infield started when I came to the Netherlands for pursuing my education in my favorite subject, cyber security. Its cooperative atmosphere and teamwork culture let me fit into the group as a part-time employee and the only English speaker since the early days of my presence in the company. I am a flexible person who can enjoy every second of a project in a team or be in charge of the whole project single-handedly. I'm tough hard-worker perfectionist, who embraces interesting challenges as a way to learn and grow.

Ed Bekkers

Corporate Recruiter

Ik ben mijn carrière ruim 25 jaar geleden begonnen als hands-on ICT-medewerker. Al vroeg zat ik aan de “knoppen” van mijn eerste Tulip Home Computer. Daarnaast heb ik vele functies uitgevoerd in de ICT zoals het bemensen van de helpdesk en werkplekbeheer, systeembeheer, coördinatie van projecten en migraties en als Business Process Analyst. Deze ervaring nam ik later mee in mijn werk als IT Recruiter. Met mijn brede netwerk, specialistische kennis en positieve energie weet ik bedrijf en kandidaat te verbinden.

Kom in contact met ons

Vul het formulier in met uw vraag en laat ons contact met u opnemen. Of bel ons op 088-INFIELD om nog sneller te zijn.