Over ons en onze ambitie

Infield ICT bewijst keer op keer dat we onderscheiden op prijs en kwaliteit. Wij zijn dan ook op een missie om IT-dienstverlening transparanter te maken. IT is niet zo moeilijk, als u het maar goed aanpakt. Dat doen wij door ons intern anders te organiseren en duidelijke principes toe te passen. We houden de lange termijn in het oog, voor onze oplossingen en voor onze relaties. Infrastructuur is niet vluchtig, maar zorgvuldig. Het gaat namelijk om mensen en in ons geval om teams, die samen werken en bijdragen aan het geheel. Niemand weet alles, maar met zijn allen komen we een heel eind!

Weten wat onze ambitie is?

Wij worden de beste IT-dienstverlener van Nederland!

En wie bepaalt dat dan? Onze klanten én onze medewerkers!

De naam ‘Infield’ komt uit de honkbalwereld.
Honkbal is bij uitstek de teamsport waar individuele kwaliteiten van een speler het hele team ten goede komen.
En dat is ook precies hoe wij werken en denken.

Dit zijn de mensen achter Infield ICT

Michael Akkermans

Engineer Open Source

Ik ben die IT-guy die het allemaal leuk vind. Mijn achtergrond is vooral Linux maar tegenwoordig ben ik ook in het Windows landschap actief. Troubleshooten vind ik het leukste om te doen. Ik ben altijd erg nieuwsgierig en wil zaken doorgronden. Ik verkies de rootcause vinden en oplossen boven de workaround. In mijn vrije tijd heeft sport en vooral hardlopen mijn aandacht. Je vind me dan ook regelmatig in de bergen, het bos, verlaten paden, diep in de natuur en altijd op avontuur.

Doron Ammerdorffer

Cloud Engineer

In mijn bijna dertienjarige loopbaan als (senior) system engineer en infrastructuur-consultant heb ik diverse organisaties ondersteund met advies-, implementatie- en migratietrajecten van grotendeels gevirtualiseeerde infrastructuren on-premises en in de cloud. Mijn focus ligt op IT-infrastructuur, gebaseerd op VMware ESX, Microsoft Office 365 (Exchange), Azure, Fortinet security appliances, Nutanix HCI en andere oplossingen. Bij Infield ICT ben ik verantwoordelijk voor het realiseren van de IT-omgevingen van onze klanten. Vanuit mijn adviserende rol bied ik helderheid in complexe infrastructuren en houd ik te allen tijde zicht op het totaalplaatje. De motivatie om de nieuwste technologische ontwikkelingen te blijven volgen helpt mij om het gesprek met de klant aan te gaan. Zo bied ik de klant een meerwaarde, als partner van eenvoudig begrijpbare, maar technisch complexe infrastructuren.

Bjorn Bats

Cloud Architect en Security Specialist

Ik noem mijzelf een Cloud Architect met hands-on ervaring. Mijn specialisatie op dit moment is opgedaan binnen Microsoft Azure. Daarnaast ben ik zeer doelgericht en pragmatisch ingesteld. Ik weet vaak op een doortastende, persoonlijke manier strategie en operatie aan elkaar te verbinden.

Ronan Drost

Consultant

Ik ben de persoon die alles interessant vind op het gebied van ICT. Mijn achtergrond ligt vooral in Linux maar tegenwoordig ben ik zeer druk bezig met de Cloud en alles op dat vak gebied en de automatisering die daarbij komt kijken. En die automatisering te kunnen brengen naar de mensen die het graag willen gebruiken. Ik ben altijd druk bezig met nieuwe dingen leren met alle tools die beschikbaar zijn voor mij. Hiernaast heb ik een passie voor high end raiding in games en samen met mijn vrienden in mijn vrije tijd.

Ik laat me altijd graag uitdagen door nieuwe dingen te leren in mijn vakgebied en dit dan te kunnen gebruiken om een betere consultant te worden en een betere experience te geven voor de klanten.

Thomas Faddegon

Managed Services Lead

Wat ik leuk vind aan werken in de IT is het verbeteren van bestaande oplossingen en troubleshooten van zaken die helemaal niet of nog niet goed werken. Ik probeer altijd logisch na te blijven denken, ik ben gemotiveerd, ik werk zorgvuldig, heb oog voor detail en houd niet van open eindjes. Of het nu gaat om cloud, besturingssystemen, (client-) applicaties, storage, networking, security of virtualisatie. Ik denk en werk graag mee aan de oplossing!

Marc van Gorp

Automation Developer

Marc ondersteund de klant graag met het realiseren van zijn behoefte. Door verder te kijken dan de vraag en gebruik te maken van zijn team automatiseert Marc de Azure cloud behoefte van de klant. Met een pragmatische insteek levert hij een Minimal Viable Product (MVP) die gaandeweg de product life cycle evolueert in een agile manier van werken. Met de geleverde resultaten faciliteert hij de klant opdat deze kan focussen op zijn/haar core business.

Bob van de Haar

Managing Consultant

Ik ben graag de schakel tussen het gebruikersveld en de techniek, en voel mij in beide werelden thuis. Ik vind het leuk de informatiebehoefte, wensen, acceptatiecriteria of problemen boven water te krijgen bij belanghebbenden, om deze vervolgens in samenspraak met opdrachtgever om te zetten in een analyse, specificaties en/of een verbeterde omgeving. Maar ook het ontwerpen en implementeren van nieuwe IT-oplossingen met als doel dat mensen op een laagdrempelige maar veilige manier aan het werk kunnen hebben mijn interesse. Ik ben sociaal, resultaatgericht en ondernemend ingesteld, daarnaast vind ik het leuk om kennis te delen en mensen te coachen om het beste resultaat te behalen. Dit kan ik zowel op inhoud als gedrag.

Arjan Kooij

Cloud Architect

Ik ben een pragmatisch ingestelde Cloud Architect met een specialisatie op Microsoft Azure. Ik kan op zowel technisch, organisatorisch als politiek vlak acteren. Ik beschik over een doortastende persoonlijkheid, ben toegankelijk en stel me altijd positief, maar wel kritisch op. Ik heb een blijvende liefde voor technologie en leg snel verbanden tussen de mogelijkheden die deze technologie kan bieden om tot passende oplossingen te komen.

Khalid Shaikh

Managed Services Engineer

Ik ben een ervaren Systems / Network Engineer met meer dan tien jaar ervaring, variërend van technisch monteur tot werkplek, systeem en netwerk beheer. Ik ben collegiaal, sociaal en heel makkelijk om mee te praten ook als het niet over ICT gaat. Tot nu toe heb ik bij verschillende organisaties met plezier gewerkt zoals overheid, ISP en IT dienstverlenende bedrijven.

Martijn Stuart

(Project-)Manager en Cloud Architect

Ik ben een ervaren (project-)manager en infrastructuurarchitect met meer dan twintig jaar ervaring in ICT, variërend van werkplekbeheer en architectuur tot projectleiding en productmanagement. Ik ben pragmatisch zonder de details en de menselijke kant uit het oog te verliezen en ik houd niet van moeilijk doen als het makkelijk is. Koffie zwart graag! Met humor en een rugzak gevuld met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring ben ik eigenlijk overal op mijn plaats. En natuurlijk wordt de ervaring ondersteund met diverse certificeringen in zowel techniek als processen en frameworks.

Joe Tahsin

Cloud Consultant

Ik ben zeer gedreven in mijn vak die ik met passie en enthousiasme uitoefen en ook uitdraag. Ik stap dan ook graag in "het onbekende" en duik dan ook in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Cloud & Automation. Stil staan kan ik niet, omdat ik altijd een bezige bij wil zijn. Natuurlijk zijn er momenten voor rust om even m'n hoofd weer leeg te maken, hou me dan bezig met mijn passie voor muziek, even jammen met wat vrienden, ik speel basgitaar en the keys. Ik laat me graag uitdagen in m'n vak gebied en ga dan ook graag de discussie aan. Mijn favoriete quote die een wijs man mij ooit heeft verteld; “Alles is mogelijk, zeker als je jezelf fundamenteel maakt”.

Wout Ter Beek

Cloud Consultant

In 2003 ben ik tijdens een uitwisselingsjaar in Canada in aanraking gekomen met Visual basic 6. Deze ervaring opende de deur naar de functie software ontwikkelaar die ik vanaf 2012 heb vervult. vanuit deze achtergrond ben ik in 2016 in aanraking gekomen met "devops" en daarmee ook met Azure, met in het bijzonder Azure Kubernetes Services.

Met mijn ervaring in Azure en mijn achtergrond als programmeur wil, en kan ik de klant voorzien van een doordacht en goed advies zodat het applicatie landschap gebruik maakt van de juiste componenten beschikbaar binnen Azure.

Randy Vaessen

Cloud Consultant

Ik ben een persoon met een praktische “getting things done” aanpak en ik streef naar het beste resultaat. Ik ben voornamelijk Windows-georiënteerd maar dat betekent niet dat ik met andere systemen niet kan werken. In mijn IT loopbaan ben ik actief geweest bij zowel kleine als grotere Enterprise organisaties en heb ik verschillende IT projecten opgeleverd.

Daarbij ben ik gepassioneerd geraakt door Cloud & Automation en ben ik maar wat graag bezig met het opzetten van Azure omgevingen en het automatiseren daarvan met Terraform, Ansible of andere Automation tools. Ik volg dan ook graag alle ontwikkelingen binnen dit vakgebied.
Verder ben ik een echte teamplayer die graag zijn kennis deelt met anderen. Ik haal verder mijn energie uit voetbal, formule 1 en leuke dingen doen met mijn vrienden en familie.

Michiel Verstoep

Senior Infrastructure Engineer

In mijn enthousiaste vijftienjarige IT-loopbaan heb ik diverse projecten en omgevingen mogen meemaken. Uiteenlopend van het uitfaseren van een complete operationele IT-omgeving tot het opbouwen van de IT-omgeving voor een compleet nieuw ziekenhuis op Curaçao. Naast IT-projecten heb ik ook andere interesses die een raakvlak hebben met IT, zoals robotics.

Kom in contact met ons

Vul het formulier in met uw vraag en laat ons contact met u opnemen. Of bel ons op 088-INFIELD om nog sneller te zijn.