Onze dienstverlening

icon

Managed Azure Cloud

Jouw cloud veilig beheerd en onderhouden
icon

Managed Infrastructure

Jouw (hybride) infrastructuur, veilig beheerd en onderhouden

Wat we doen

Bij Infield doen we graag dingen grondig en goed. Of het nu gaat om het volledig (op-) nieuw beginnen vanaf de vraag tot en met realisatie en beheer of het overnemen van een bestaande omgeving om die vervolgens te automatiseren en te optimaliseren. Wij zijn er voor de lange termijn. Dit doen we voor Hybride en on-prem infrastructuur en voor Azure Cloud omgevingen.

We volgen hierin altijd de PDCA (Plan, Do Check, Act) cyclus zoals die ook in de ISO en Nen-normen wordt aangehouden. Security is dan ook ‘by design’ een vast onderdeel van alles wat we doen. Deze PDCA-cyclus noemen wij de ‘A tot Z methode’ en passen we toe in projecten (door een gefaseerde aanpak) én in Managed Service (door een continuous improvement cyclus).

Kijk hieronder hoe we dit toepassen in onze project en beheer aanpak.

Project
Beheer
icon
Beheer fase

Het eindpunt van de bouw is natuurlijk niet de oplevering, maar de warme overdracht aan, en acceptatie door, de beheer afdeling. Dat kan de beheerorganisatie van de opdrachtgever zijn maar ook ons eigen managed service team dat de omgeving desgewenst 24x7 zal beheren en monitoren.

icon
Implementatie fase

In deze fase bouwen we de nieuw ontworpen infrastructuur door middel van IaC waar mogelijk in Azure en met standaard bewezen bouwblokken voor hybride en lokale infrastructuur.

icon
icon
icon
icon
icon
Inventarisatie fase

We starten met een inventarisatie van de huidige (Azure) omgeving en organisatie van de klant, rekening houdend met alle belanghebbenden, de organisatie, de aanwezige kennis en kunde in de interne organisatie en de behoefte (de vraag achter de vraag). Deze fase levert een pragmatisch assessment document op dat input geeft aan de volgende fase

icon
Ontwerp fase

Op basis van het assessment maken we (in nauwe samenwerking met de opdrachtgever) het ontwerp voor bijvoorbeeld de nieuwe Azure landingzone of lokale/hybride infrastructuur. Het ontwerp is secure by design, houdt rekening met verregaande standaardisering en levert automatisering waar mogelijk door middel van Infrastructure as Code (IaC).

De voordelen van onze werkmethode

Continue verbetering is de basis van onze manier van werken, de klantvraag staat centraal en we doen dingen voor de lange termijn. Zo erg zelfs dat we de omgevingen die we opleveren ook heel efficiënt kunnen en willen beheren. Volledige ontzorging dus.

Daarnaast werken we pragmatisch en zonder franje, geen dikke rapporten en ontwerpdocumenten maar dat wat nodig is om de omgeving te doorzien, te begrijpen te beheren. Toegevoegde waarde dus die duidelijk zichtbaar wordt.

Producten waar we mee werken (gereedschapskist):

icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Marc Been
Teamleider automatisering
Baanbrekers

“De experts van Infield ICT zorgen er mee voor dat alles bij ons blijft draaien, elke dag opnieuw. Als we gespecialiseerd advies of extra ondersteuning nodig hebben, kunnen we steeds bij hen aankloppen. Dat doen we ook als we een probleem niet meteen zelf opgelost krijgen. En wat mij daarbij telkens weer treft: dan schakelen zij heel snel. En dan schakelen ze ook allemaal, als dat nodig is.

Kortom: bij Infield ICT tel je echt als klant. Als ik punten moest toekennen voor de kwaliteit van hun dienstverlening en het succes van onze samenwerking, dan kregen zij meteen, zonder aarzelen, een negen op tien. En dat is dik verdiend!”

Industrie: Sociale organisatie
Robbert van der Lee
Manager ICT
NieuweStroom

“In Infield ICT hebben wij een partner gevonden met wie we een echte samenwerking kunnen aangaan. Een partner die kennisoverdracht centraal heeft staan in zijn dienstenaanbod en van wie onze medewerkers heel wat kunnen bijleren. Precies wat we zochten!”

Industrie: Nutsbedrijf
Rogier Moers
Manager Marketing & Sales
CPM Factory

“Infield ICT heeft ons perfect ondersteund bij de migratie van managed hosting naar Azure Cloud. Wij waarderen de persoonlijke en professionele aanpak. Het is mooi om te zien dat we een volwaardige samenwerkingspartner hebben op IT gebied. We waarderen de korte lijntjes en het is prettig om snel te kunnen schakelen. Onze oplossingen en diensten groeien hard, Infield ICT zorgt ervoor dat onze IT infrastructuur meegroeit, ook in de toekomst.”

Industrie: Softwareontwikkeling
Elmer
Kwelma
Curaçao Medical Center

“CMC is een volledig gedigitaliseerd ziekenhuis waarbij de IT-afdeling verschillende uitdagingen heeft. Een ervan is het introduceren en beheren van een aangepaste digitale werkwijze op de werkvloer. Vanaf het eerste moment heeft Infield ICT ons hierbij professionele ondersteuning op maat geboden. Door de jaren heen heeft de toegankelijke samenwerking met Infield ICT gezorgd voor de nodige groei binnen de IT-afdeling in de vorm van kennis en kunde. Mede hierdoor is de IT-afdeling van CMC gevormd tot een nog stabielere factor binnen de gehele organisatie.”

Industrie: Ziekenhuis

Klanten waar wij voor werken

Onderstaand enkele klanten die zeer tevreden zijn over onze ICT-dienstverlening. Neem gerust contact met ons op voor een referentiegesprek!

Logo Royal Swinkels
Logo Erasmus MC
Logo Curaçao Medical Center
Logo baanbrekers
gemeente-tilburg-logo-vector
logo-CPM-Factory_Tekengebied-1
logo-ziekenhuis-bernhoven
marsch_kruzerbrink
numerico logo
bevolkingsonderzoeknederland_logo
pluimen logo

Ben je op zoek naar een partner die meedenkt?

Wij maken IT voorspelbaar door vast te houden aan het model en zo de continue verbetering meetbaar (en dus voorspelbaar) te maken. Onze specialisten die bouwen beheren ook jouw project, dus kennis en eigenaarschap van de omgeving is vanaf dag 1 geborgd. Door de uniforme manier van werken en opleveren ontstaat een consistente omgeving inclusief documentatie. Instappen kan ook op elk punt of fase in de cyclus, dus stuur ons een bericht en we gaan samen aan de slag.

Kom in contact met ons

Vul het formulier in met uw vraag en laat ons contact met u opnemen. Of bel ons op 088-INFIELD om nog sneller te zijn.