ICT diensten voor uitzonderlijke prestaties

Onze diensten richten zich op de vele uitdagingen die de adoptie van cloud-technologie met zich meebrengt; het samen toewerken naar de best passende oplossing voor een specifieke uitdaging staat hierin centraal. Een passende architectuur voorzien van de juiste oplossingen op het gebied van automatisering, beveiliging en beheer is een van onze kerntaken.

Klik hieronder voor meer informatie over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

De beste cloudservices

Diverse diensten om van de cloud eindelijk in de wolken te raken.

Lees meer

Slim extra capaciteit inzetten

Onze mensen komen graag helpen om tijdelijk capaciteitstekort op te vangen.

Lees meer

Managed Services

Vanuit ons kantoor in Oisterwijk monitoren en beheren we 24/7 uw omgeving.

Lees meer

Klanten waar wij voor werken

Onderstaand enkele klanten die zeer tevreden zijn over onze ICT-dienstverlening.
Neem gerust contact met ons op voor een referentiegesprek!

Logo Royal Swinkels
Logo Erasmus MC
Logo Curaçao Medical Center
Logo baanbrekers
L-Gemeente-Tilburg-cmyk540

Tevreden klanten aan het woord

Maurice Rijnen

Manager Operations Maasstad Ziekenhuis

"Toen ik Infield ICT heb gevraagd om ons te ondersteunen met architectuurwerkzaamheden besefte ik al snel dat zij mij het inzicht gingen geven waar ik al tijden naar op zoek was. In zeer korte tijd had ik een duidelijk overzicht waar de organisatie stond en waar de focus gelegd moest gaan worden.

Dit proces werd ondersteund met heldere business cases, workshops en stakeholder management. Het resultaat is een doel-architectuur die voor iedereen begrijpelijk is met bijbehorende architectuurplaten en roadmaps."

Quirin Klinkers

Manager Service Creation & Deployment IT Shared Services DSM

"Infield heeft mij geholpen om de transitie naar 'plan, build, run' te maken, de groep van architecten en designers in 'build' op de kaart te zetten en deze aan te laten sluiten op de rest van de organisatie. Daarnaast is de globale testomgeving in kaart gebracht, in eenvoudige bouwblokken gegoten en getransformeerd. Dit leverde een grote mate van standaardisatie en beheersbaarheid waardoor mensen weer hun handen vrij hadden voor klantopdrachten. Vanwege hun hands-on aanpak en de duidelijke ervaring die ze meenemen kan ik Infield van harte aanbevelen."

Vacatures

Infield ICT is een dynamische en groeiende organisatie. Wij zijn daarom altijd op zoek naar professionals die ons team met de juiste kennis en vaardigheden willen versterken.

We zijn een organisatie waar openheid en transparantie centraal staat. We leveren diensten van een hoge kwaliteit. Bent u diegene die ons kan ondersteunen in ons doel om de best beoordeelde IT-dienstverlener op de markt te worden? Check onze vacatures of neem contact met ons op!

Bekijk onze vacatures

Kom in contact met ons

Vul het formulier in met uw vraag en laat ons contact met u opnemen. Of bel ons op 088-INFIELD om nog sneller te zijn.