Wij zijn verhuisd naar het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw De Leestenfabriek in Oisterwijk

8 oktober 2021

BENT VAN HARTE WELKOM IN ONS NIEUWE PAND IN OISTERWIJK

– Hypermodern Groen Gebouw En Volledig Gasloos –

 

Met ingang van 1 oktober 2021 werken wij met veel plezier en toewijding vanaf onze nieuwe locatie aan de Schijfstraat 8 in Oisterwijk (paal naast het treinstation). In het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw De Leestenfabriek continueren wij onze ‘reis’ om klanten en partners te bedienen met de beste Cloudconsultancy en Managed Services voor o.a. de zorg.

 

|INSPIREREND|

De Leestenfabriek is een future proof, efficiënt en duurzaam gebouw met een grote mate van gezond en huiselijk gevoel. De werkomgevingen en open- gemeenschappelijke ruimtes zijn uitnodigend. Bij de bouw zijn uitsluitend duurzame materialen gebruikt. Tevens heeft het gebouw een A+++ label, 100% LED verlichting en een automatische klimaat regeling.

 

|ONSTSPANNEN|

Naast inspirerende ruimtes, beschikken we over een aantal moderne faciliteiten waar we ontspannen kunnen werken en ontmoeten. Onder het motto ‘The Way We Work Tomorrow’ is het gebouw voorzien van moderne domotica voor beveiliging en klimaat.

Kortom, je wordt van harte uitgenodigd voor een ontspannen en inspirerende brainstormsessie onder het genot van een bakje koffie.

 

Afspraak maken? Stuur een email naar info@infield-ict.nl of bel +31 (0) 88 4634353