Teamuitje bij de Official F1 Racing Centre Utrecht

19 oktober 2021

SAMEN HARD GELACHEN MAAR OOK KEIHARD RACEN!  

– Infield ICT Teamuitje bij de Official F1 Racing Centre Utrecht – 

 

|VOORRUITBLIKKEN| 

Vooraf gaven Martijn, Bjorn en Bob een presentatie met de plannen en ideeën betreft Infield ICT als organisatie, de gehaalde mijlpalen in 2021 en onze doelen voor 2022. Een tweede onderdeel van de presentatie had als thema ‘Marketing Infield ICT’, hier heeft marketingmanager Jonathan inzicht gegeven in de nieuwe opzet binnen Infield ICT. En daarna….. Racen! 

 

“First, you have to finish.” – Michael Schumacher 

Met dit inspirerende citaat in ons achterhoofd zijn wij begonnen aan de eerste practicelaps op het circuit van Melbourne. In het begin was het voor de meesten even wennen maar tijdens de kwalificatieronde was te zien dat er keihard geracet werd. De spanning was om te snijden. Er was geen ruimte voor het maken van stuurfoutjes of het te laat inzetten van de DRS. 

 

|NA DE EERSTE RACE| 

Iedereen was te spreken over de eerste race en de adrenaline was voelbaar. Onderling werd er meer uitgedaagd met uitspraken zoals: “je maakt echt geen kans bij de volgende kwalificatieronde” of “mocht je voor mij finishen dan gaan wij alsnog langs de KFC”. 

 

|DINNER & 2DE RONDE| 

Vervolgens konden wij aan tafel voor een heerlijk diner. Het was duidelijk te zien dat wij aan een teamuitje toe waren na de Coronaperiode. Voor ons gevoel onverwachts werden wij door de medewerkers van F1 Race Centre geattendeerd de start van de 2e ronde op Zandvoort. Uiteindelijke winnaar was Bjorn, op de hielen gezeten door Maarten en Arjan. 

Gefeliciteerd heren! 

 

Hieronder een kleine sfeerimpressie.