Nieuwe medewerker Maarten Verhagen

9 augustus 2022

“Het bleef kriebelen om terug te komen”

Na een korte periode waarin hij heel even andere oorden opzocht, is Maarten Verhagen (29 jaar) terug van eigenlijk nooit weggeweest. “Ik speelde al langer met het idee om terug te komen, maar het was uiteindelijk Björn (Bats, medeoprichter van Infield ICT) die me een berichtje stuurde en zei dat ze ervoor open stonden. Vanaf dat moment heb ik geen seconde getwijfeld”, vertelt hij.

 

We mogen Maarten gerust gepokt en gemazeld in de ICT noemen. Nog voor zijn eerste baan bij Infield ICT nam hij elders al tal van functies op, van accountmanager en system engineer tot teamleider. Hij leerde alles on the job. Sinds juli is hij als consultant bij Infield ICT aan de slag. “Dit verschilt niet zo veel van de functie die ik hier eerder al uitoefende.” Concreet geeft Maarten nu advies aan een aantal vaste klanten over hun ICT-infrastructuur en zorgt samen met het team voor de continuïteit en betrouwbaarheid van hun ICT-infrastructuur.

 

Ik ben hun aanspreekpunt binnen Infield ICT en ik geef regelmatig informatie over de status van hun infrastructuur. We bespreken de eventuele problemen waar ze tegenaan lopen en hoe we die samen kunnen oplossen.

Menselijk en oprecht

 

De motivatie van Maarten om voor Infield ICT te kiezen, is onveranderd gebleven. De identiteit van het bedrijf speelt een zeer belangrijke rol. “De menselijke sfeer is ontzettend belangrijk voor mij, iedereen is hier oprecht. De Brabantse gezelligheid ben ik intussen sterk gaan waarderen en de dagelijkse omgang onder de collega’s maakt dit een heel fijne plek.

 

De baan zorgt voor een mooie balans tussen het sociale, technische en zakelijke. Infield ICT is natuurlijk niet het grootste ICT-bedrijf dat er bestaat, maar net dat maakt de baan zo bijzonder, benadrukt Maarten: “De teams zijn relatief klein, je kan je dus echt bewijzen en je voelt dat je van waarde bent. De baan kent veel variatie en je moet van alle markten thuis zijn.” Dat profiel zit hem naar eigen zeggen als gegoten. “Ik wil me niet moeten hyperspecialiseren.

 

Elke handeling telt

 

De sterke band die Maarten onderhoudt met de klanten ligt hem nauw aan het hart. “Ik vind het een boeiende omgeving. Je hebt een directe impact op de eindgebruikers en hun business, en elke handeling telt.” Hij benadrukt hoe belangrijk het is om daarbij proactief te werk te gaan.

 

Als we mogelijke verbeteringen zien, dan nemen we dat steevast op met de klant. Als er dingen zijn die beter kunnen bij onze klanten, dan komen die uiteindelijk ook onze eigen dienstverlening ten goede.