Infield ICT behaald ISO Certificering 27001

1 december 2021

Ladies and gentlemen, we got it!

Hard werken wordt beloond, in dit geval met onze ISO27001 certificering.

Na anderhalf jaar (samen) werken aan ons Information Management System, het integreren van procedures en controles in onze dagelijkse manier van werken en het automatiseren van onze interne audit systemen heeft de auditor van TÜV-Nord ons gewogen en goed bevonden. Zelfs zonder enige afwijking in de certificerings audit!

En daar zijn we #trots op. Omdat dit aantoont dat wij niet alleen zéggen dat informatiebeveiliging bij ons de hoogte prioriteit heeft maar we dat ook aantoonbaar waar maken. Elke dag. Voor onszelf, maar ook voor de systemen van onze klanten en partners die we ontwerpen, bouwen en beheren.

 

We zijn trots op het resultaat en willen dan ook al onze Infielders bedanken voor hun inzet en bijdrage. Daarnaast bedanken we CertificeringsAdvies Nederland voor de ondersteuning tijdens dit traject. Special thanks to Alireza Vahdad for his efforts in the early stages of this journey.

 

Informatiebeveiliging begint bij jezelf. En bij Infield ICT. Neem contact met ons op voor meer informatie via de website, via info@infield-ict.nl of bel 088-INFIELD. We helpen je graag!

 

#audit #congratulation #isocertified #iso27001 #isocertification #cloud #azure #managedservices #cloudsecurity #cloudengineer