Een blik op de toekomst, dankzij gezinsuitbreiding bij Infield ICT: welkom Luna!

12 juli 2023

‘Born in the cloud’ 

‘Born in the cloud’ is een slogan die geldt voor veel medewerkers bij Infield ICT. Maar voor Michael Akkermans, een van onze managed service specialisten, kreeg de slogan een speciale betekenis. Op 15 mei 2023 werd hij trotse vader van Luna.

Zo wordt de Infield ICT-familie weer een stukje groter. Afgaand op zijn prestaties als open source engineer, zijn we ervan overtuigd dat Michael ook zijn rol als vader met verve zal vervullen. Al gaat het hier natuurlijk om een heel ander type ‘project’. 

De geboorte van Luna doet ons ook meteen even stilstaan bij de rol die Infield ICT wil spelen. Net zoals Luna op haar ouders kan rekenen voor alles wat ze nodig heeft, zo staan we met Infield ICT in voor de totale ontzorging van elke nieuwe business van onze klanten.

We bieden hoogwaardige cloud dienstverlening. Dat doen we met ons team van ‘communicerende IT’ers’: een team van specialisten, zoals Michael, elk met hun eigen, specifieke expertise. Tegelijk staan ze er nooit alleen voor. Achter elke realisatie staat een team dat elkaar maximaal ondersteunt. 

Dat is vandaag meer dan ooit nodig, aangezien het bedenken en ontwikkelen van de cloudstrategie van bedrijven en organisaties géén kant-en-klaar gegeven meer is. Steeds meer bedrijfskritische applicaties en gegevens komen in een cloudomgeving terecht. Daarbij hebben organisaties verschillende keuzemogelijkheden, van public cloud tot private cloud en hybride oplossingen.

De juiste cloudstrategie kan het verschil maken in de prestaties van een bedrijf. Het is belangrijk om inzicht te hebben in de kosten, beveiliging en flexibiliteit van verschillende cloudopties.