Compliant Backups, Security Awareness, Identity & Access Management (IAM)

Whitepaper: Alles wat je wilt weten over de NEN 7510 in de Zorg

Alles dat je wilt weten over de NEN 7510 in de Zorg

Als zorginstelling ben je een doelwit bij uitstek voor cybercriminelen. Je werkt namelijk niet alleen met patiënten, maar ook met hun gevoelige data. Je wilt als zorginstelling dan ook tegen elke prijs voorkomen dat die vertrouwelijke data in de verkeerde handen terechtkomen.

De standaard die hiervoor ontwikkeld is, is de NEN 7510. Een certificeerbare norm voor informatiebeveiliging in de zorg. Bedrijven in de zorg moeten uiterlijk 2023 aan de NEN 7510-norm voor informatiebeveiliging voldoen.

Hoe je daar werk van maakt? Dat kom je te weten in deze whitepaper waarin we ingaan op de belangrijkste thema’s voor IT binnen de Zorg.

Download de whitepaper

Belangrijkste Takeaways

Security Awareness
Waterdichte informatiebeveiliging kan je niet alleen met technologie bereiken. We delen tips rondom gedragsverandering en strategieën om collega's bewuster te maken.
Identity & Access Management
Automatiseer zo veel mogelijk, en gebruik daarbij de software die je al hebt. We delen tips rondom multifactor authenticatie, Single Sign On en PIM/PAM.
Compliant Backups
Waar moet een Compliant backup aan moet voldoen en wat is belangrijk is bij recovery? We delen best practices rondom het maken van backups rekening houdend met de eisen van je business.

Infield ICT in het kort

Ingewikkelde SLA’s? Daar geloven we niet in. Uurtje factuurtje al evenmin. De tevredenheid van onze klanten, dat is waar het bij Infield ICT om draait. We bieden oplossingen die mensen vooruit helpen in hun baan. Dat is waar we het voor doen: werkende ICT-oplossingen bieden aan kleine en middelgrote organisaties.

Contact met Martijn

Martijn Stuart
Martijn Stuart
CEO & Co-founder
Martijn is CEO en Co-founder van Infield ICT. Hij is een ervaren (technisch) teammanager en infrastructuur specialist met brede ervaring in architectuur, ontwerp, herontwerp, migratie en operationele stroomlijning in zowel datacenter- als kantoorautomatiseringsomgevingen. Gecertificeerd Microsoft Trainer, Projectmanager, (Cloud-) Architect, Portfoliomanager en allround technisch professional.
Mail mij >

Kom in contact met ons

Vul het formulier in met uw vraag en laat ons contact met u opnemen. Of bel ons op 088-INFIELD om nog sneller te zijn.