Webinars

Bij Infield ICT organiseren we regelmatig webinars om onze kennis te delen over uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen die de adoptie van cloud-technologie met zich meebrengen.

Webinars

Webinar recordings

Heeft u een webinar gemist? Geen zorgen, we hebben ze opgenomen zodat u ze makkelijk op elk moment kunt terugkijken.
NEN 7510 Compliant Backup: maak het ónze zorg!

Om toekomstige problemen bij ziekenhuizen te voorkomen draagt de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) ziekenhuizen op om uiterlijk in 2023 te voldoen aan dé norm voor informatiebeveiliging in de zorg: NEN 7510.

Infrastructure as Code
  • DevOps (proces)
  • Bicep
  • Azure Pipelines
  • Infrastructure As Code

Security Awareness: hoe maak je er werk van?

Ziekenhuizen en andere zorginstellingen zijn een doelwit bij uitstek voor cybercriminelen. Waarom? Omdat je er met kritieke, gevoelige data werkt. Om deze zo goed mogelijk te beveiligen, dien je je ook voldoende bewust te zijn van de potentiële risico’s en gevaren. Kortom: hoe maak je werk van security awareness in je organisatie?

Identity & Access Management: Veilige datatoegang in de zorg

Weinig informatie is gevoeliger dan medische gegevens. Dus wil je als zorginstelling tegen elke prijs voorkomen dat die vertrouwelijke data in de verkeerde handen terechtkomen. In dit webinar snijden we enkele cruciale principes voor optimaal Identity & Access Management aan zoals Multi-Factor Authenticatie, Least Priviliged Access en ‘need to know’. Maar ook hoe je tot een grondige verificatie van de digitale identiteit van gebruikers komt, voordat ze toegang tot gegevens krijgen.

Kom in contact met ons

Vul het formulier in met uw vraag en laat ons contact met u opnemen. Of bel ons op 088-INFIELD om nog sneller te zijn.