De beste cloudservices

Voor ons is SaaS, PaaS of IaaS geen cloudstrategie.
Zoals ook hoop geen strategie is.

Wilt u op basis van no cure no pay of fixed price een bedrijf inschakelen dat écht helpt met het vormgeven en beschrijven van een cloudstrategie? En bent u op zoek naar een IT-partner die echt praktisch meedenkt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Infield ICT gaat het namelijk niet om rapporten en uren schrijven, maar om échte toegevoegde waarde leveren door advies en realisatie.

We helpen graag met het ontwarren van complexe infrastructuren en dragen bij aan ontwikkeling door het delen van kennis en het toepassen van zowel bewezen technologie als het creatief combineren van mogelijkheden in de cloud. We gaan voor de juiste combinatie van techniek en diensten om een oplossing te realiseren. Zo klaren we de klus, elke keer weer!

Onze architecten kunnen zelf bouwen wat wordt ontworpen en hebben dus hands-on praktijkervaring op ieder niveau. We doen cloud namelijk zoals het hoort, dus geen ‘lift en ‘shift’’. We maken gebruik van de voordelen van cloud zoals elasticiteit, pay-per-use en schaalbaarheid. Tevens verminderen we complexiteit. Niet alleen op het gebied van techniek maar ook voor bijvoorbeeld lifecycle-, contract- en suppliermanagement. Dat noemen we service in plaats van servers.

Creatief en meedenkend

Een cloudservice uitgelicht:

Azure Readiness Assessment

U ziet de mogelijkheden van Azure voor uw organisatie, maar heeft de transitie naar Azure wel een gezonde business case? Welke applicaties zijn er eigenlijk en waar worden ze voor gebruikt? Zijn ze wel geschikt voor Azure en wat moet er allemaal gebeuren om de migratie voor elkaar te krijgen?

Dit zijn allemaal vragen waar de Azure Readiness Assessment antwoorden op geeft. Binnen een korte tijd ontvangt u een rapport met een betrouwbare inventarisatie van uw applicatielandschap, welke applicaties naar Azure kunnen en (als dat niet zonder meer kan) welke stappen u met uw applicatieleverancier moet nemen en wat de alternatieven zijn.

Voor de business case leveren wij een Azure-begroting op met eventueel de Office 365-kosten voor uw organisatie. Wij garanderen dat u een eerlijk advies krijgt en dat wij niet bij voorbaat een cloudoplossing doordrukken. Het gaat namelijk om de beste oplossing, cloud is geen doel op zich.

Onze cloudservices

Een greep uit ons aanbod, neem contact op voor meer informatie

Cloudstrategie-ontwikkeling
Cloud Readiness Assessments
Cloud implementatie en migratie
Beheer en optimalisatie van bestaande cloudomgevingen

Bekijk ook onze andere (managed) diensten

Slim extra capaciteit inzetten

Onze mensen komen graag helpen om tijdelijk capaciteitstekort op te vangen.

Lees meer

Managed Services

Vanuit ons kantoor in Oisterwijk monitoren en beheren we 24/7 uw omgeving.

Lees meer

Kom in contact met ons

Vul het formulier in met uw vraag en laat ons contact met u opnemen. Of bel ons op 088-INFIELD om nog sneller te zijn.