Overweegt u Azure?

Azure Readiness Assessment

U ziet de mogelijkheden van Azure voor uw organisatie, maar heeft de transitie naar Azure wel een gezonde business case? Welke applicaties zijn er eigenlijk en waar worden ze voor gebruikt? Zijn ze wel geschikt voor Azure en wat moet er allemaal gebeuren om de migratie voor elkaar te krijgen?

Dit zijn allemaal vragen waar de Azure Readiness Assessment antwoorden op geeft. Binnen één week ontvangt u een rapport met een betrouwbare inventarisatie van uw applicatielandschap, welke applicaties naar Azure kunnen en (als dat niet zonder meer kan) welke stappen u met uw applicatieleverancier moet nemen en wat de alternatieven zijn.
Voor de business case leveren wij een Azure-begroting op met eventueel de Office 365-kosten voor uw organisatie. Wij garanderen dat u een eerlijk advies krijgt en dat wij niet bij voorbaat een cloudoplossing doordrukken. Het gaat namelijk om de beste oplossing, cloud is geen doel op zich.

Over Infield ICT

Infield ICT is de Cloud Expert van Noord Brabant. Wij werken al ruim 10 jaar voor onze klanten op het gebied van Cloud. Infield ICT vereenvoudigt uw IT-architectuur en zorgt voor grip op de 'cradle-to-grave' lifecycle van uw IT-voorzieningen on-premises en in de cloud. Wij denken met u mee van concept en idee tot realisatie en operatie. Het eindresultaat staat centraal: samen komen we tot een oplossing waar iedereen blij mee is.

Logo baanbrekers
Logo Royal Swinkels
Logo Erasmus MC
Logo Curaçao Medical Center

Neem contact op met onze Cloud Experts

Bob van de Haar
Managing Consultant
Doron Ammerdorffer
Doron Ammerdorffer
Cloud Consultant
Bjorn Bats
Bjorn Bats
Azure Architect
Contact