Cloud Engineer (M/V)

8 april 2021

 

Hier kom je terecht

Slagvaardig!! Als Cloud Engineer bij Infield ICT loop je een stapje voor als het gaat om technologie. We zoeken iemand die weet wat het is om Cloud-native te werken. Je werkt proactief, durft lef te tonen en zet alles op alles om de klant optimaal te ondersteunen. Bezit jij deze passie? Herken jij jezelf hierin? Dan is deze functie wellicht de uitdaging die jij zoekt!

Wie is Infield

Infield ICT is een snelgroeiende oer-Brabantse IT Organisatie met een combinatie van een hoog kennisniveau met veel flexibiliteit en pragmatisme. Binnen Infield ICT staat transparantie, meesterschap, autonomie en zingeving hoog in het vaandel. Onze klanten ervaren ons als een betrouwbare en transparante partner die elke keer laat zien dat wij het verschil kunnen maken in prijs en kwaliteit. Onze ambitie is om marktleider te worden in innovatieve public Cloud oplossingen en een aantrekkelijke werkgever voor gedreven professionals.

Waarom jij het verschil kan maken

Je hebt al enkele jaren ervaring als Consultant of Cloud Engineer en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Onze Cloud-Engineers begrijpen SCRUM, DevOps, infrastructure-as-code. Zo werk je zelfstandig, kan je goed plannen en ben je in staat werk en privé in balans te houden. Je hebt diepgaande kennis van Linux en/of Windows. Als je Chef en Puppet hoort, denk je niet aan The Muppet Show maar weet je dat het configuratiemanagement tools zijn. Zo niet, dan ben je bereid deze kennis op te doen. Powershell (bash) kent geen geheimen voor je, en anders kunnen wij je dit leren.

Wat jij krijgt

🙋     Aandacht voor jou

“When work is joy, life is a pleasure” en daarom vindt Infield het belangrijk dat je het beste uit jezelf haalt maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Jouw ontwikkeling heb je bij Infield in eigen handen. Hiervoor kan je gebruik maken van onze device- en opleidingsbudget en studiedagen

👌     (Extra) service

Ben je gehecht aan je eigen telefoon en heb je een dikke pijp thuis voor internetgebruik? Wij bieden uiteraard een telefoon- en internetvergoeding om je werk uit te voeren. Tevens heb je alle vrijheid om je eigen agenda in te delen en thuis, op kantoor of bij de klant te werken.

🚙     Vervoer

Comfortabel naar je werk of een vakantie met je gezin? Infield biedt een vrije keuze in je leaseauto en/of mobiliteitsbudget.

€     Geld enzo

Werken bij Infield is altijd uitdagend en daar zetten wij uiteraard iets tegenover. Naast een goed salaris, ontvang je vakantiegeld, vrije dagen, 5 extra baaldagen en een 100% pensioenregeling inclusief aanvullende verzekeringen waarbij wij, de werkgever, 70% inleggen en de medewerker 30% onbelast bijdraagt.

Wat wij hopen dat jij doet

Bovenstaande gelezen? đź‘Ť
Website bekeken? đź‘Ť
Onze expertise bestudeerd? đź‘Ť
Het team bekeken? đź‘Ť
Interesse gewekt? 👇

Graag ontvangen wij je cv voorzien van een korte motivatie. Deze mag je versturen naar: info@infield-ict.nl .

Kom in contact met ons

Vul het formulier in met uw vraag en laat ons contact met u opnemen. Of bel ons op 088-INFIELD om nog sneller te zijn.