Managed Services Engineer (M/V)

10 februari 2021

Hier kom je terecht

Slagvaardig!! Als Managed Services Engineer bij Infield ICT loop je een stapje voor als het gaat om technologie. We zoeken voor onze afdeling Managed Services iemand die begrijpt wat Cloud is of bereid is hierin te groeien. Je werkt proactief, durft lef te tonen en zet alles op alles om de klant optimaal te ondersteunen. Bezit jij deze passie? Herken jij jezelf hierin? Dan is deze functie wellicht de uitdaging die jij zoekt! 

Wie is Infield 

Infield ICT is een snelgroeiende oer-Brabantse IT Organisatie met een combinatie van een hoog kennisniveau met veel flexibiliteit en pragmatisme. Binnen Infield ICT staat transparantie, meesterschap, autonomie en zingeving hoog in het vaandel. Onze klanten ervaren ons als een betrouwbare en transparante partner die elke keer laat zien dat wij het verschil kunnen maken in prijs en kwaliteit. Onze ambitie is om marktleider te worden in innovatieve public Cloud oplossingen en een aantrekkelijke werkgever voor gedreven professionals. 

Waarom jij het verschil kan maken 

Je hebt al enkele jaren ervaring als Systeembeheerder 2e/3e-Lijns en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Onze Engineers begrijpen Windows Server 2012/2016 Infrastructuur, het opzetten, implementeren van en migreren naar Microsoftoplossingen. Verder heb je professionele ervaring met Installatie/Configuratie/Beheer Windows-infrastructuren, kennis en/ of ervaring met technologie als VMWare, Citrix en RES Workspace, kennis van On-Premise oplossingen, zoals Virtualisatie platformen, Storage, Backup oplossingen en Netwerken en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Uiteraard ben je ook nog eens klant- en oplossingsgericht. Heb je in je rugzak ook nog kennis van Microsoft Azure, AWS, SQL, Exchange, Desktop deployment zoals Microsoft Deployment toolkit, Remote installation & Update Automation, Microsoft Office365 (apps), Zerto? Dan maak je nog meer kans. 

Wat wij van je verwachten 

Als jij gewend bent om je bezig te houden met het beheer (bijvoorbeeld van een ziekenhuis) dan heb je een streepje voor. Vooral omdat het cruciaal is dat de omgevingen 24/7 moet draaien en veilig/werkbaar moet blijven. Naast ziekenhuizen heeft Infield uiteraard meer klanten waar wij Managed Service leveren. Dit wordt van je verwacht

 • Actief monitoren omgevingen; 
 • Continue verbeteren van de omgevingen; 
 • Dat je overal werk ziet liggen en dat ook actief aanpakt; 
 • Meedenken en implementeren nieuwe oplossingen; 
 • Onderzoeken naar de vraag achter de vraag; 
 • Dat je zaken op een juiste en robuuste manier neerzet (zorgvuldigheid voor snelheid); 
 • Dat je zaken die je neerzet ook overdraagbaar neer zet (je wilt natuurlijk niet dat collega’s je gaan bellen als je vrij bent). 

 Wat jij krijgt

 • Aandacht voor jou 

 When work is joy, life is a pleasure” en daarom vindt Infield het belangrijk dat je het beste uit jezelf haalt maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Jouw ontwikkeling heb je bij Infield in eigen handen. Hiervoor kan je gebruik maken van onze device- en opleidingsbudget en studiedagen 

 • (Extra) service 

 Ben je gehecht aan je eigen telefoon en heb je een dikke pijp thuis voor internetgebruik? Wij bieden uiteraard een telefoon- en internetvergoeding om je werk uit te voeren. Tevens heb je alle vrijheid om je eigen agenda in te delen en thuis, op kantoor of bij de klant te werken. 

 • Vervoer 

 Comfortabel naar je werk of een vakantie met je gezin? Infield biedt een vrije keuze in je leaseauto en/of mobiliteitsbudget. 

 • Geld enzo 

 Werken bij Infield is altijd uitdagend en daar zetten wij uiteraard iets tegenover. Naast een goed salaris, ontvang je vakantiegeld, vrije dagen, 5 extra baaldagen en een 100% pensioenregeling inclusief aanvullende verzekeringen waarbij wij, de werkgever, 70% inleggen en de medewerker 30% onbelast bijdraagt. 

Wat wij hopen dat jij doet

Bovenstaande gelezen?

Website bekeken?

Onze expertise bestudeerd?

Het team bekeken?

Interesse gewekt?

 

Graag ontvangen wij je cv, eventueel voorzien van een korte motivatie. Deze mag je versturen naar: info@infield-ict.nl. 

Kom in contact met ons

Vul het formulier in met uw vraag en laat ons contact met u opnemen. Of bel ons op 088-INFIELD om nog sneller te zijn.