Referenties

Maurice Rijnen

Manager Operations
Maasstad Ziekenhuis

Toen ik Infield ICT heb gevraagd om ons te ondersteunen met architectuur werkzaamheden besefte ik al snel dat zij mij het inzicht gingen geven waar ik al tijden naar op zoek was. In zeer korte tijd had ik een duidelijk overzicht waar de organisatie stond en waar de focus gelegd moest gaan worden.

Dit proces werd ondersteund met heldere business cases, workshops en stakeholder management. Het resultaat is een doel-architectuur die voor iedereen begrijpelijk is met bijbehorende architectuurplaten en roadmaps.

Quirin Klinkers

Manager Service Creation & Deployment
IT Shared Services DSM

Infield heeft mij geholpen om de transitie naar 'plan build run' te maken, de groep van architecten en designers in 'build' op de kaart te zetten en deze aan te laten sluiten op de rest van de organisatie. Daarnaast is de globale testomgeving in kaart gebracht, in eenvoudige bouwblokken gegoten en getransformeerd. Dit leverde een grote mate van standaardisatie en beheersbaarheid waardoor mensen weer hun handen vrij hadden voor klantopdrachten. Vanwege hun hands-on aanpak en de duidelijke ervaring die ze meenemen kan ik Infield van harte aanbevelen.