Missie/Visie

Missie
Infield ICT ontwikkelt architectuur die praktisch toepasbare waarde heeft voor de klant, direct zijn vruchten afwerpt en zichzelf terugbetaalt. Dat doen we pragmatisch, toepasbaar, voorspelbaar en betrouwbaar, met een resultaat dat ‘fit for purpose’ is. Door de complexiteit van infrastructuur terug te dringen creëren we blijvende waarde.

Visie
Software defined gaat de complexiteit van ICT-infrastructuur in belangrijke mate reduceren. Infrastructuur draait betrouwbaar, veilig en voorspelbaar op de achtergrond, waardoor beheerders en engineers zich minder hoeven bezig te houden met het beheer van hardware en systemen. Zij kunnen hierdoor meer toegevoegde waarde leveren voor de business, bijvoorbeeld door meer tijd te investeren in application delivery, service management en security.

Strategie
Infield ICT reduceert de complexiteit van de ICT-infrastructuur voor klanten. Wij werken als onderdeel van de klantorganisatie, en niet als leverancier of partner. Gedeeld succes is voor Infield ICT dan ook een kernwaarde. We werken samen met een ecosysteem van partners die betrouwbare en bewezen producten leveren die onze visie ondersteunen en kunnen invullen. Dankzij een uitgebreid netwerk van professionals met uiteenlopende expertises gaan wij elke uitdaging te lijf en kunnen wij klanten optimaal ondersteunen. Deze professionals delen niet alleen onze kernwaarden, maar ook onze overtuiging in het reduceren van complexiteit.