Martijn Stuart

Ik ben een ervaren teamleider en infrastructuurarchitect met meer dan twintig jaar ervaring in ICT, variërend van werkplekbeheer en architectuur tot projectleiding en productmanagement. Deze verscheidenheid aan functies heb ik bij uiteenlopende organisaties vervuld, waar ik zowel in datacenter- als kantoorautomatiseringsomgevingen werkzaam ben geweest. Hierdoor heb ik een brede ervaring opgedaan met architectuur, het ontwerpen van architecturen, migraties en het operationeel stroomlijnen van organisaties.

Mijn ervaring blijkt ook uit de brede reeks certificeringen die ik op mijn naam heb staan. Zo ben ik Certified Technical Professional (MCITP-EA, RES, Citrix) Certified Microsoft Trainer (MCT), Certified Project Manager, (Prince 2 practitioner) Certified Architect (TOGAF certified) en Certified Portfolio Manager (MoP, practitioner).

Mijn specialisatie is (Microsoft) infrastructuurontwerp, infrastructuurarchitectuur, lijnmanagement voor technische teams en coördinatie tussen verschillende stakeholders zoals architecten, projectleiders, ontwerpers en beheerders.

In mijn functie bij Infield ICT ben ik voortdurend op zoek naar mogelijkheden om operationele processen verder te vereenvoudigen en stroomlijnen. Door mijn brede ervaring heb ik een goed zicht op deze processen en de partijen die hierbij betrokken zijn, waardoor ik zorg kan dragen voor de aansluiting van de verschillende rollen.

Bjorn Bats

In mijn loopbaan als infrastructuurarchitect heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende architecturen en productmanagement. Mijn carrière ben ik begonnen in de techniek, waar ik verschillende consultancy opdrachten heb uitgevoerd. De afgelopen jaren heb ik diverse architectuur- en productmanagementfuncties vervult, waarin ik ervaring heb opgedaan met allerlei architecturen, raamwerken en producten. Deze ervaring blijkt ook uit verschillende certificeringen die ik heb behaald, zoals voor PRINCE2, ITIL, TOGAF, ArchiMate, Microsoft, VMware en Citrix.

In de praktijk zie ik vaak dat leveranciers klanten niet echt helpen, maar vooral producten of mensen willen leveren. Zij richten zich op een deel van het probleem waar een klant voor staat, maar pakken niet de totale uitdaging aan. Mijn taak is het overzien van de volledige problematiek waarmee een klant kampt en het inzetten van de juiste weg naar verbetering.

Mijn ervaring zet ik in om klanten te adviseren over deze route. Als consultant breng ik de wensen en behoeften van klanten in beeld en voorkomen dat zij een luchtkasteel verlangen. Als architect ga ik in gesprek met bouwers, vertaal de wensen en behoeften van de klant en voorkom dat bouwers een instabiel kaartenhuis opleveren. Als leidraad hanteer ik hierbij dat architectuur het bedrijfsdoel dient te dienen en geen documentverzameling is, maar een proces. Architectuur moet een brug te vormen tussen wat je als organisatie wilt en wat mogelijk is met de huidige architectuur en infrastructuur.

Michiel Verstoep

In mijn bijna vijftienjarige carrière in de IT-sector heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in uiteenlopende functies. Zo ben ik actief geweest als helpdesk medewerker en systeem- en netwerkbeheerder, onder meer voor een non-profitorganisatie met ruim 250 medewerkers. Hier was ik verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en het verbeteren van de bestaande Windows-omgeving, waarbij een belangrijke rol was weggelegd voor Hyper-V.

Ik ben echter ook verantwoordelijk geweest voor het zowel ontwerpen van een nieuw serverpark als het inkopen van de benodigde apparatuur voor deze serverruimte. Ook heb ik diverse migraties uitgevoerd, onder meer van VMware ESX 3.5 naar Windows 2008 R2 Hyper-V, Exchange 2003 naar Exchange 2007 en later Exchange 2007 naar Exchange 2010 met Microsoft Data Protection.

Als senior infrastructuur specialist ben ik bij Infield ICT verantwoordelijk voor het realiseren van de IT-omgevingen die onze IT-architecten voor klanten hebben ontworpen. Daarnaast help ik klanten meer inzicht te verkrijgen in hun IT-omgeving en de stabiliteit van deze omgeving te vergroten. Vaak zijn deze omgevingen zeer complex en bevatten allerlei restanten van uitgefaseerde IT-systemen. Deze complexiteit zorgt dat niemand nog écht zicht heeft op wat er met legacy systemen gebeurd. Door deze omgeving te vereenvoudigen en complexiteit weg te nemen, kan de stabiliteit van de IT-omgeving aanzienlijk worden vergroot.

Arjan Kooij

In mijn 22-jarige loopbaan in de IT-industrie heb ik veel ervaring opgedaan in een breed spectrum van de IT-dienstverlening, variërend van gebruikersondersteuning tot architectuur en techniek tot management. Mijn carrière ben ik begonnen als softwareontwikkelaar bij een klein bedrijf in Dordrecht, waarna ik als consultant aan de slag ben gegaan bij een IT-dienstverlener. Daarnaast heb ik verschillende technische functies vervuld waarbij de focus lag op IT-infrastructuur, variërend van ondersteunende functies tot IT-architect.

Na deze periode ben ik zeven jaar actief geweest bij Microsoft in Nederland als senior consultant op het gebied van IT-infrastructuur. In deze functie heb ik voor verschillende grote internationale bedrijven opdrachten uitgevoerd in zeer complexe omgevingen, waarbij de focus lag op systeembeheer, public cloud en hybride cloud. Ook ben ik twee jaar lang werkzaam geweest als senior service delivery manager bij Microsoft. In deze functie was ik verantwoordelijk voor het verkopen en leveren van support services aan grotere Nederlandse klanten van Microsoft.

Daarnaast heb ik in 2016 samen met een compagnon een eigen bedrijf opgezet dat platform- en data-analyse diensten rond het Internet of Things levert. Deze diensten zijn gebaseerd op in-house ontwikkelde hardware en het Microsoft Azure platform.

Als IT-consultant bij Infield ICT ben ik zeer goed in staat zicht te houden op het totaalplaatje. Zowel op technisch, organisatorisch als politiek niveau kan ik dialogen voeren. Ik beschik over een doortastende persoonlijkheid, ben toegankelijk en stel mij altijd positief kritisch op. Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich door rust, passie, rationaliteit, enthousiasme en gedrevenheid. Ook heb ik een blijvende liefde voor technologie. Ik leg snel verbanden tussen de mogelijkheden die technologie kan bieden om een oplossing te bereiken.

 

Luuk Janssens

Van jongs af aan heb ik een sterke interesse in computers, gadgets en alles wat met IT te maken heeft. Mijn keuze voor de opleiding netwerk- en systeembeheerder lag dan ook voor de hand. Daar maakte ik écht kennis met IT en hoe alles in elkaar steekt. Mijn carrière in de IT ben ik begonnen als systeembeheerder bij een bedrijf in Den Bosch, waar ik veel heb geleerd over het beheren van systemen, back-up omgevingen en gebruikers. Ook ben ik gecontracteerd geweest bij een detacheringsbedrijf, dat mij heeft gedetacheerd bij Infield ICT. Dit beviel zo goed, dat ik na vier maanden in dienst ben getreden en Infielder ben geworden. Bij Infield ben ik direct begonnen met mijn persoonlijke opleiding tot cloud engineer. De komende jaren verwacht ik veel te blijven leren van de mooie projecten die ik als Infielder mag uitvoeren.

Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich door toegankelijkheid, enthousiasme, positiviteit en gezelligheid. Ik ben enorm gretig om meer te leren, communicatief vaardig en makkelijk in omgang. Innovatie spreekt mij aan en ik ben erg benieuwd en enthousiast over wat de toekomst gaat brengen.

 

Arjen van Tol

Hands-on IT infrastructuur architect met een specialistische achtergrond in IT-infrastructuur en open-source producten.

Zelfstandig en openhartige persoonlijkheid, geniet van uitdaging, lost problemen graag analytisch en systematisch op.

Realistisch, past zich gemakkelijk aan en gaat pragmatisch te werk. Blijft in een crisis de situatie meester.

Vooruitziende planner. Praktisch vermogen om (technische) taken uit te voeren met een goed gevoel voor eigen kwaliteiten en prioriteiten.