Martijn Stuart

Ik ben een ervaren teamleider en infrastructuur architect met ervaring in stakeholder-, people- en resourcemanagement. Met meer dan 20 jaar ervaring in ICT, van werkplekbeheer tot architectuur, projectleiding en productmanagement heb ik in diverse organisaties verschillende rollen vervuld. Door die verscheidenheid in rollen heb ik een brede ervaring in architectuur, ontwerp, migratie en het operationeel stroomlijnen van organisaties. Deze ervaring heb ik zowel in datacenter- als kantoorautomatisering-omgevingen opgebouwd.

In de loop van de jaren heb ik alle ervaring onderbouwd met een verscheidenheid aan certificeringen zoals Certified Technical Professional (MCITP-EA, RES, Citrix) Certified Microsoft Trainer (MCT), Certified Project Manager, (Prince 2 practitioner) Certified Architect (TOGAF certified) en Certified Portfolio Manager (MoP, practitioner)

Ik ben gespecialiseerd in (Microsoft) infrastructuur design, infrastructuur architectuur, lijn management voor technische teams en coördinatie tussen verschillende stakeholders zoals architecten, projectleiders, designers en beheerders.

Ik ben altijd op zoek naar het versimpelen en stroomlijnen van operationele processen. Doordat ik in de keten van visie (architectuur) via realisatie (projecten) tot operatie (beheer) alle rollen heb vervuld heb ik goed zicht op de interactie in deze keten en kan ik zorgen voor aansluiting van de verschillende rollen.

Bjorn Bats

Als infrastructuur architect zorg ik voor een goede samenhang en focus in uw IT-organisatie. Ik ben mijn carrière begonnen in de techniek en heb van daaruit verschillende consultancy opdrachten vervuld. De laatste jaren was ik vooral werkzaam in verschillende architectuur en productmanagement rollen. Tijdens mijn werkzaamheden in deze rollen werd ik ondersteund door verschillende certificeringen, waaronder Prince2, ITIL, Togaf, Archimate, Microsoft, VMware en Citrix.

Met mijn consultancy vaardigheden en ervaring voorkom ik dat klanten een luchtkasteel verlangen. Daarnaast voorkom ik als architect met mijn engineering kennis dat bouwers er een instabiel kaartenhuis van willen maken.

Ik hanteer als architect een duidelijke leidraad: "Architectuur dient het bedrijfsdoel te dienen" Architectuur is een proces en geen documentverzameling. Architectuur dient de brug te zijn tussen wat je wil in je organisatie en wat er mogelijk is qua huidige architectuur en infrastructuur.

Teveel leveranciers helpen klanten niet echt, maar komen steeds weer met producten aan zetten of willen handjes leveren. Ze horen vaak maar een stukje van de problematiek van een klant. Mijn taak is het overzien van het totaalplaatje en de weg naar verbetering inzetten.

Michiel Verstoep

Ik ben inmiddels 12 jaar werkzaam in de IT-sector. Ik ben oorspronkelijk begonnen als beheerder op een ICT-afdeling bestaande uit 3 man voor een bedrijf dat op dat moment 250 man groot was. Ik heb in die rol de IT-omgeving mogen uitbouwen tot een professionele omgeving draaiende op een Hyper-v 2.0 platform. In mijn periode daar heb ik veel geleerd, niet alleen op IT-technisch gebied, maar ook op het management vlak. Hiervan heb ik tot op de dag van vandaag nog veel profijt. Ik heb tevens de kans gekregen om me verder te kunnen specialiseren in virtualisatie technieken, zoals VMware & Hyper-V.

Arjan Kooij

Ik ben inmiddels 22 jaar actief in de IT industrie, een tijd waarin ik veel ervaring heb opgedaan in een breed spectrum van de IT dienstverlening; van gebruikersondersteuning tot architectuur, van techniek tot management. Begonnen als software ontwikkelaar bij een klein bedrijf in Dordrecht, om mijn carrière vervolgens voort te zetten als consultant bij een IT dienstverlener. Van hieruit heb ik diverse technische rollen gehad met een focus op IT Infrastructuur, van ondersteuning tot IT Architect.

Na deze periode ben ik in dienst getreden bij Microsoft in Nederland, als Senior Consultant op het gebied van IT Infrastructuur. In deze hoedanigheid voor grote internationale bedrijven opdrachten uitgevoerd in zeer complexe omgevingen, met een focus op systems management en hybrid/public cloud.

Na een periode van 7 jaar als consultant heb ik 2 jaar de rol van Senior Service Delivery Manager gehad. In deze rol was ik verantwoordelijk voor het verkopen en leveren van support services aan de grotere klanten van Microsoft in Nederland.

De afgelopen 2 jaar ben ik vanuit een eigen bedrijf bezig geweest met de ontwikkeling en verkoop van diensten rond het Internet Of Things, op basis van in-house ontwikkelde hardware en het Microsoft Azure platform.

Mijn kracht is dat ik zeer goed in staat ben om altijd ‘het grote geheel’ te blijven zien. Ik kan dialogen voeren op zowel technisch, organisatorisch als politiek niveau. Ik beschik over een doortastende persoonlijkheid, ben toegankelijk, en stel me altijd positief kritisch op. mijn persoonlijkheid wordt verder gekenmerkt door rust, passie, rationaliteit, enthousiasme en gedrevenheid.

Ik heb een blijvende liefde voor technologie; ik leg snel verbanden tussen de mogelijkheden die de technologie kan bieden om een oplossing te bereiken.