Slim extra capaciteit inzetten

Een IT-beheerder voor korte of langere tijd vrijmaken? Onmiddellijk extra capaciteit nodig voor netwerkbeheer of systeembeheer? Nu de gaten in uw IT-beheer opvullen?

Dat kan allemaal door een slimme manier van uitbesteden. Niet perse voor de hele IT-omgeving, want een deel is ook prima. Hoe fijn zou het dan zijn als u snel kunt beslissen en als u op elk gewenst moment snel kunt opschalen en afschalen of zelfs stoppen. Met een, ‘no cure no pay’ afspraak gebaseerd op klanttevredenheid en resultaatverplichting. Kies voor Infield ICT’s Expertise-as-a-Service: het uitbesteden of inhuren van het IT-beheer, te vergelijken met het afnemen van clouddiensten. U zit nergens aan vast, realiseert snel een ‘oase van rust’ en blijft volledig in control.

Bij Infield ICT krijgt u dus geen persoon of CV maar een heel bedrijf met alle expertise die we in huis hebben. Dat is waar wij in geloven en wat volgens ons toegevoegde waarde oplevert.

Snel expertise in huis en nergens aan vast zitten?

Onze mensen komen graag helpen om tijdelijk capaciteitstekort op te vangen in de operationele organisatie, van beheer en architectuurrollen tot project- en programmamanagement

De Infield-principes en onze manier van werken

Onze Infielders

Hebben kennis van veel organisaties en certificeringen die aantonen wat ze in huis hebben
Zijn denkers én doeners
Zijn sociale IT-specialisten en integreren snel in uw organisatie
Denken niet in wij en zij, intern en extern, maar altijd vanuit het belang van de klant en het kunnen leveren van meerwaarde

Bekijk ook onze andere diensten

De beste cloudservices

Diverse diensten om van de cloud eindelijk in de wolken te raken.

Lees meer

Managed Services

Vanuit ons kantoor in Oisterwijk monitoren en beheren we 24/7 uw omgeving.

Lees meer

Kom in contact met ons

Vul het formulier in met uw vraag en laat ons contact met u opnemen. Of bel ons op 088-INFIELD om nog sneller te zijn.